Welkom bij Autoservice De Goey

De Goey is niet zomaar een autospecialist. Als autoliefhebbers in hart en nieren vinden wij het fijn om u te ontvangen. Onder het genot van een goede kop koffie lopen we graag samen door de showroom en bespreken we uw specifieke autowensen. Kijk eens rustig rond op onze site en ontdek de mogelijkheden. Uiteraard nodigen we u van harte uit om alles in het echt te komen bekijken, dat is het leukste.

De Goey voert twee automerken, Opel en Isuzu en is sinds 2023 ook uitgebreid met Bosch Car Service.

Als een oudgediende, is Opel sinds 1899 actief op de automarkt. Vanaf 1929 tot 2017 zwaaide General Motors de scepter bij Opel. In 2017 is het stokje overgenomen door het Franse autoconcern PSA, welke vanaf 2021 samen met FCA (Fiat Chrysler automobiles) verder is gegaan onder de naam Stellantis. Autoservice de Goey heeft zich sinds 1965 gespecialiseerd in het merk Opel. Door de vele jaren ervaring en alle beschikbare trainingen, zijn onze monteurs in het bezit van alle kennis omtrent de nieuwe en oudere modellen, dus ook uw Opel kennen wij van top tot teen.

Dat wij voor Isuzu gekozen hebben is geen toeval. In het verleden was Isuzu onderdeel van General Motors en daarom zaten wij als Opel dealer dicht bij het vuur. Al meer dan 30 jaar staat Isuzu in Japan op de eerste plaats dankzij de uitmuntende prestaties en vooruitstrevende technologie en het mag dan ook geen verrassing zijn dat we fan zijn geworden van dit mooie merk.

Vanaf 2023 hebben wij onze service uitgebreid met Bosch Car Service. We zijn daarmee een beetje van geel naar blauw gegaan. Onze naam blijft hetzelfde en wij zijn nog steeds hetzelfde team, alleen gaan wij nu nóg een stapje verder. Wij kunnen u nóg beter van dienst zijn, met dezelfde vertrouwde service, technische kennis en jarenlange ervaring, ondersteund door het netwerk van Bosch Car Service.

 

Autoservice de Goey is bijna 60 jaar een begrip in de regio van Montfoort

Wij staan bekend als autobedrijf waarbij je voor alles terecht kan voor uw auto. Denk hierbij aan het aankopen van auto’s, onderhoud en reparaties van zowel personenauto’s als lichte bedrijfsauto’s.
Tevens kunt u bij ons terecht voor schadeherstel, airco onderhoud, maar ook voor de hybride en elektrische voertuigen bent u bij ons aan het juiste adres.
U kunt bij ons terecht voor alle merken en wij zijn erkend reparateur van de merken Opel en Isuzu.

U zult ons ervaren als een vriendelijk, gastvrij bedrijf met een persoonlijke benadering om u te ontzorgen in uw mobiliteit. Inmiddels is de 3e generatie aantredend en willen wij u van harte welkom heten om persoonlijk kennis te komen maken.

Neem contact met ons op

Tankstation de Goey - Shell Heeswijk

Tanken bij De Goey

Ons Shell tankstation aan de Provincialeweg (N228) bestaat sinds 2005. Een ultramodern tankstation met een wasserette en uitgebreide Shell-shop.

Het is mogelijk om zowel binnen als buiten onze openingstijden te tanken en te betalen met verschillende pasjes. Wij accepteren de pinpassen van bank, giro, Multitankcard, Travelcard en alle Shell kaarten.

Binnen onze openingstijden kunt u ook contant of met creditcard (Mastercard Visacard) betalen. Bent u ondernemer, dan kunt u ook met een lokale pas op rekening tanken. Vraag ons naar de voorwaarden.  

Tank en Schenk

Shell de Goey doet mee aan Tank en Schenk!

Van iedere liter brandstof die je tankt, kun je 1 cent ter beschikking stellen aan een plaatselijke sportclub, muziekgroep, culturele vereniging of goed doel. Je kunt dan zelf bepalen wie de bijdrage krijgt via de tablet bij de kassa. Zo kan je jouw vereniging sponseren. En het kost helemaal niets! 

Hoe werkt het?

 1. Tank bij ons tankstation
 2. Ontvang punten per getankte liter brandstof
 3. Reken de brandstof af bij onze kassa
 4. Schenk de ontvangen punten aan een doel naar keuze

 

Tot Juli 2023 doneerde wij samen met u € 38.938,78.

Tank bij Shell Station de Goey en sponsor uw vereniging, sportclub of goed doel!

Airmiles

Shell introduceert het Shell Bonus Miles programma. Bij Shell belonen we onze vaste klanten het meest, want we waarderen dat je bij ons tankt. Iedereen spaart vanaf nu meer. Het voordeel kan oplopen tot wel 4 Miles per liter indien je elke week bij Shell tankt.

Iedereen krijgt vanaf nu 1 Air Mile per liter, ongeacht hoeveel of hoe vaak je tankt. Dat is flink meer dan voorheen en het staat gelijk aan een cadeauwaarde van 1 cent per liter. Als je om de week bij ons tankt*, dan krijg je 50% meer. Dat is 1,5 cent cadeauwaarde per liter. En tank je elke week, dan krijg je 100% meer. Dus 2 Air Miles per liter, met een cadeauwaarde van 2 cent. Voor Shell V-Power Clubleden is alles dubbel, dus daar loopt het voordeel op tot 4 Air Miles per liter, wanneer je elke week tankt. Kijk, dat schiet op. Als je je nu registreert voor Shell Bonus Miles dan ben je automatisch ook Air Miles spaarder en geniet je van alle voordelen die daarbij horen.

Wat kun je ermee? Je kunt je verdiende Air Miles natuurlijk inwisselen voor de vertrouwde handdoeken, voor een Carwash of in de Air Miles Shop: Shop & tank – Air Miles

Ook kun je met je Air Miles max tot € 15 je brandstof afrekenen. Of je kunt ze inwisselen voor de Shell Bonus Miles Meenemer in onze shop. Daarnaast introduceren we allerlei leuke en nuttige mogelijkheden om nog meer met je gespaarde Air Miles te doen. Zo kun je gebruikmaken van de aantrekkelijke aanbiedingen van onze mobiliteitspartners: ANWB en Yellowbrick. Je vindt alle aanbiedingen op http://www.tankbonusmiles.nl

Ook zijn de Air Miles in te wisselen voor een leuk uitje voor jezelf en je gezin.

Bonus Miles worden achteraf bijgeschreven per kwartaal. Een tankbeurt gemist? Geen probleem. Het gaat om het totaal volume per kwartaal en op basis daarvan worden de Bonus Miles toegekend. Indien je meer dan 200 liter per kwartaal tankt, krijg je 50% extra Air Miles als Bonus over je getankte liters bij Shell. Indien je meer dan 400 liter per kwartaal tankt, krijg je 100% extra Air Miles als Bonus over je getankte liters. Indien je je brandstof betaalt met een euroShell pas kom je alleen in aanmerking voor de standaard uitgifte van 1 Air Mile per hele liter brandstof. Per tankbeurt kun je maximaal 3.000 Air Miles inwisselen, oftewel € 15 . Deze deelbetaling is mogelijk op alle brandstofsoorten. Let op: het is niet mogelijk om geld terug te krijgen, dus het tankbedrag moet altijd hoger of gelijk zijn aan de deelbetaling. Het eventuele restbedrag kan betaald worden met cash of pin, maar niet met een creditcard of een tankpas, zoals euroShell Card, Multi Tank Card of Travel Card.

Voorzieningen

Shop

Naast een volle tank voor je voertuig, kun jij misschien ook wel wat brandstof gebruiken!

Doe een rondje door de shop voor een lekkernij voor onderweg, of parkeer jezelf even bij onze koffiecorner, onder het genot van een lekker broodje of snack.

Toilet

Voor een noodstop kun je natuurlijk ook gratis bij ons terecht.

Carwash

Pak onze carwash mee in de route en laat je auto -en ook je dag- stralen!

Shell de Goey beschikt over 5 wasprogramma’s waaruit je kunt kiezen. De wasprogramma’s beginnen bij enkel wassen en drogen, tot een volledige behandeling met: voorreinigen, hogedruk, schuimbehandeling, wassen, bodem wassen, glanswaxbehandeling en drogen. De tarieven liggen tussen €6,95 en €12,95. Gedeeltelijke betaling met Air Miles is mogelijk!

Brandstoffen

Wij bieden diverse soorten brandstof:

 • Shell V-Power
 • Shell V-Power Diesel
 • Shell Euro 95 E10
 • Shell FuelSave Diesel

V-Power uigelicht

Shell V-Power Benzine is onze prestatiebrandstof die is ontwikkeld in samenwerking met en aanbevolen door Scuderia Ferrari. Shell V-Power heeft bewezen de beste prestaties te leveren, zowel in het laboratorium als op de weg. Deze benzine is verrijkt met de DYNAFLEX-technologie die bijdraagt aan een schonere motor en minder energieverlies in de motor.

Voordelen van Shell V-Power benzine

 • Hoge ontstekingskwaliteit voor betere prestaties
 • Schoonhouden en schoonmaken van de motor
 • Minder energieverlies
 • DYNAFLEX-technologie 
 • Geschikt voor elke benzinemotor
 • Unieke samenstelling

Overige service en voorzieningen

 • Geschikt voor vrachtwagens
 • High Speed Diesel
 • Loyalty cards
 • Loyalty programma
 • SmartPay, betalen met een app van Shell
 • Other Loyalty Cards
 • Loyalty partner geaccepteerd
 • Rollover
 • euroShell Card

GLS Pakketservice

Per 1-9-2023 stoppen wij met de pakketservice van GLS.

U kunt terecht bij Wise Telecom Montfoort, Hoogstraat 54.

 

Over Shell in Nederland

In Nederland is Shell marktleider op het gebied van transportbrandstoffen.

Zowel op het vasteland als op de Noordzee richt Shell zich via Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) op exploratie en winning van olie en gas.

Daarnaast is Shell 24 uur per dag, 7 dagen per week actief. Shell is het grootste beursfonds aan de Amsterdamse effectenbeurs. Het bedrijf levert een grote bijdrage aan de Nederlandse economie.

Dit is dan ook waarom het wereldwijde hoofdkantoor zich bevindt in Den Haag.

Duurzaamheid

Duurzaamheid bij Shell houdt in het op verantwoorde wijze leveren van energie, rekening houdend met mensen, hun veiligheid en het milieu.

Onze aanpak met betrekking tot duurzaamheid is binnen onze bedrijfsactiviteiten op de volgende drie niveaus geïntegreerd:

1. Zorgen dat onze bedrijfsactiviteiten veilig, efficiënt, verantwoord en winstgevend zijn

Het beschermen en respecteren van mensen, onze medewerkers, aannemers en buren vormt de grondslag van de manier waarop wij zakendoen. Hiervoor hebben we wereldwijd normen, processen en tools ingesteld om ons te helpen veiligheid, het milieu en onze omgang met gemeenschappen te beheren. We streven er continu naar om de processen te verbeteren en om gevolgen voor de samenleving en het milieu te identificeren, te minimaliseren en, waar mogelijk, te voorkomen. We doen verslag over onze prestatie in ons jaarlijkse duurzaamheidsverslag.

2. Delen van bredere voordelen waar we actief zijn

We plannen onze bedrijfsactiviteiten op de lange termijn om te garanderen dat we een positieve rol spelen in de gemeenschap waarin we actief zijn, en in de samenleving als geheel. We leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van lokale economieën via het creëren van banen, verbeteren van vaardigheden en inkopen bij lokale leveranciers, het helpen verbeteren van standaarden in de bedrijfstak en het betalen van belastingen en royalty’s. We ondersteunen projecten in de gemeenschap die tot doel hebben de behoeften van de plaatselijke gemeenschappen te vervullen.

3. Helpen om een toekomst met duurzame energie tot stand te brengen

Het creëren van een duurzame energietoekomst vereist een energietransitie die de maatschappij in staat stelt uitstoot te verminderen, klimaatverandering aan te pakken en tegelijkertijd de economische en sociale voordelen van energie voor iedereen te stimuleren. Voor deze ambitie is een verandering vereist in de manier waarop energie wordt opgewekt, gebruikt en beschikbaar wordt gesteld aan meer mensen, terwijl tegelijkertijd de hoeveelheid uitstoot drastisch wordt gereduceerd.

Dit is mogelijk, maar het vereist dringend actie en een langetermijnvisie. Shell is in deze transitie een bereidwillige en competente speler. Wij vervullen onze rol waar dit commercieel gezien logisch is, zowel in de olie- en gasindustrie als in koolstofarme technologieën en hernieuwbare energiebronnen. Maar voor het aanpakken van klimaatverandering is actie van de maatschappij als geheel noodzakelijk. Daarom zijn wij er voorstander van dat het zakenleven, de overheid en de burgermaatschappij samenwerken om een toekomst met duurzamere energie tot stand te brengen.

Contact

Neem gerust contact op met Shell De Goey. Wij staan tijdens onze openingstijden klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ma – Vrij      05:30 – 21:00

Zaterdag     07:00 – 20:00

Zondag       09:00 – 19:00

Onze shop kent geen sluiting tijdens pauzes.

 

Tank&Schenk

Ben je vertegenwoordiger van een lokale stichting of vereniging in regio Montfoort? Laat  je contactgegevens achter en dan nemen we spoedig contact met je op voor het toelatingsproces!