Waarom kiezen voor Isuzu & De Goey?

De Goey is inmiddels een begrip in Montfoort en verre omstreken. Sinds 1965 vertegenwoordigen wij het merk Opel, maar ook voor andere merken kun je bij ons terecht.
Vanaf het begin dat Isuzu naar Nederland is gekomen, vertegenwoordigen wij ook het merk Isuzu. Veel van onze klanten kiezen voor dit merk omdat het merk Isuzu het zgn. truck DNA heeft. Dat wil zeggen zij bouwen motoren, vrachtwagens, bussen en pick-ups. Bij de concurrentie zie je vaak dat de pick-ups een onderdeel is van een merk, maar bij Isuzu is dit het merk.

Vele overheid en semi- overheidsinstanties gebruiken onze D-max als bedrijfsauto’s, waaronder meerdere waterschappen en natuurlijk de Rijks Waterstaat.

Ben je net als de Goey fan geworden van deze stoere alleskunners, neem dan gerust contact op, zodat je deze machtige auto eens van dichtbij kunt bekijken of proef kunt rijden. De Goey is namelijk dé Isuzu dealer van Nederland.

Modellen

Isuzu mogelijkheden

Isuzu is in Europa al vele jaren vertegenwoordigd met een compleet leveringsprogramma. Wereldwijd geldt het merk als een van de grootste fabrikanten van pick-ups en vrachtwagens en worden zij gezien als een van de allergrootste producenten van dieselmotoren. Het leveringsprogramma van Isuzu omvat een mooie lijn met krachtige pick-up trucks.

Isuzu D-Max

Voor veel automobilisten is de pick-up truck het beste alternatief voor de veel duurdere SUV’s. De nieuwe Isuzu D-Max is daar een prima voorbeeld van, door zijn praktische gebruiksmogelijkheden, moderne technologie, het hoge comfortniveau en zijn moderne vormgeving. De D-Max is zeer veelzijdig. Je kunt er heerlijk mee op avontuur gaan in je vrije tijd en zakelijk inzetten als een volbloed werkpaard. De grote laadcapaciteit en royale zitruimte zorgen dat er genoeg plaats is voor passagiers en lading. De D-Max pick-up reeks bestaat uit negen verschillende modellen en is leverbaar met twee- of vierwielaandrijving. Voor de motorisatie is er gekozen uit de krachtige 1,9 Dieselmotor die voldoet aan de strengste Euro 6d norm. Met recht heeft deze D-max ook het predicaat “groenste pick-up”

Power die je mag verwachten en een ongekend comfort

Met een Isuzu pick-up truck krijg je het beste van twee werelden. Enerzijds een ruige, niet te stoppen truck die je tot ver buiten de gebaande paden brengt, anderzijds een comfortabele cruiser met een maximaal laadvermogen. We hebben het over puur specialisme, gecombineerd met een compleet nieuwe definitie van comfort. Met Isuzu D-Max heb je alle innovatieve oplossingen en technologieën binnen handbereik. Zo beschikt de D-Max LSX over Apple Carplay & Android Auto en kun je de navigatie van jouw telefoon gebruiken en genieten van je favoriete muziek, bijvoorbeeld via Spotify.